Navigation Menu+

Mössor med eget tryck till medarbetarna

Posted in Nyheter

Mössor med eget tryck är en riktig klassiker när det kommer till reklamprodukter. Hur många företag trycker inte upp mössor med sin egen logga varje vinter för att låta dessa värmande huvudbonader pryda anställdas huvud under vinterhalvåret?

Det finns olika slags mössor för olika tillfällen. Eftersom du lätt och billigt kan beställa mössor med tryck online så är det lätt för dig att anpassa mössvariant efter säsong och profil. Se bara till att beställa ett antal som du vet kommer att gå åt. Det är nämligen lika tråkigt att ha fjolårets, eller ännu äldre, mössor på lager som ingen använder.

Mössor med egen logotyp för att öka teamkänslan

Employer branding är hetare än någonsin, då många är medvetna om sitt värde på arbetsplatsen. Att skapa team-känsla och vi mot världen och låta medarbetare bli ambassadörer för företaget är en enormt viktig punkt att ta hänsyn till i din marknadsföring. När du låter anställda vara ambassadörer ser du till att de inifrån och ut sprider varumärkets kärna. Positiva tongångar smittar gärna av sig vilket betyder att en nöjd anställd kanske genererar fler medarbetare och fler kunder. När du låter dina anställda vara ambassadörer betyder det inte enbart att ni ska främja en god stämning på jobbet. Det är även viktigt att klä dem i vardagen. En reklammössa med eget tryck eller logotyp är ett måste i pulkabacken, på stan eller där de rör sig privat. Det skapar nämligen igenkänning och relation till varumärket utan att någon egentligen jobbar för det. Så se till att köpa in ett lager mössor eller beanies med eget tryck och sprid dem med glädje på jobbet.

Inte bara en reklammössa med tryck

När du tänker på mössor med eget tryck kanske du tänker på alla mössor du har fått som anställd eller hittat längst in i byrålådan. Det är kanske där din partner eller förälder lagt dem. Till skillnad från andra reklamprodukter så slänger du sällan en reklammössa med eget tryck. Du sparar dem för att de någon gång kommer att komma till användning. De kanske är perfekta för tillfällen då dina fina, dyra märkesmössor är just – för fina för användningsområdet. Vad passar inte bättre än en mössa med logotyp som du eller någon i din familj har fått gratis från ett nuvarande eller gammalt jobb. Det finns ju å andra sidan anledning till att en person inte använder reklammössor med logotyp: när hen har gått vidare till ett annat jobb inom samma bransch är en sån anledning. Men, det är inte helt otroligt att dina gratismössor från olika jobb eller kunder kommer till användning. Det är nämligen så att du aldrig vet när du behöver slit och släng-mössa till dig själv eller kanske till barnen.

En mössa med tryck som passar alla

När du trycker upp billiga mössor med eget tryck gör du helt sonika ett kostnadseffektivt drag vad gäller din marknadsföring. 

Mössor med eget tryck passar hela familjen och det finns ett stort sortiment av olika modeller eller material att välja på. Från sommarmössor till vinterfodrade mössor. Funktionsmössor med logotyp eller en klassisk mössa med eget tryck för finare tillfällen. Oavsett vilken verksamhet du bedriver kan du hitta en mössa som du enkelt designar med eget tryck eller logga. Så att du kan sprida ditt varumärke utanför kontorets väggar. Du som satsar på en hållbar reklamprodukt till din företagsreklam väljer såklart en mössa med egen logga, men se till att ha kolla på hur många du köper in i varje storlek och har koll på dina volymer. Så slipper du lagerföra onödigt många mössor med egen design och vi sparar samtidigt på miljön när det som beställs kommer till användning.